----- Original Message -----
Sent: Sunday, January 17, 2010 11:35 PM
Subject: SV: En uretfærdig sag og tragedie

Kære Peter Buntzen

Jeg har sendt din henvendelse videre til Per Clausen der er den relevante ordfører på området.

Mange hilsner
Johanne

Medlem af Folketinget (EL)

Christiansborg
DK-1240 København K.

Tlf.   +45 33 37 55 00
Dir.   +45 33 37 50 02

www.ft.dk

Fra: Peter Buntzen [mailto:buntzen@123mail.dk]
Sendt: 15. januar 2010 00:20
Til: Johanne Schmidt-Nielsen
Emne: En uretfærdig sag og tragedie

Hej Johanne Schmidt-Nielsen

Se vedlagte i håb om at du og dit parti kan gøre noget for disse mennesker, når ikke engang Kontant vil gøre noget. Foreningen er ledet af en gammel dame med dårligt helbred og ringe skolegang, så rentolinsagen har ikke haft den fornødne gennemslagskraft i medier og overfor politikere. Det gør dog ikke sagen mindre uhyggelig og presserende.

Peter Buntzen

----- Original Message -----
From: Peter Buntzen
To: kontant@dr.dk
Sent: Sunday, December 13, 2009 8:55 PM
Subject: Kontakt redaktionen

Til redaktionen,

Jeg vedlægger november nyhedsbrev fra Rentolinforeningen til orientering, i håb om, at KONTANT vil tage denne glemte sag op. Der er tale om hundrer af familier, der har fået deres tilværelse ødelagt og ingen myndigheder vil tage ansvar for at give disse mennesker en retfærdig behandling. Sagen minder om de skimmelsvampsager I har omtalt tidligere, blot er rentolin langt mere omfattende og ansvarsforflygtigelsen til at få øje på.

Nok er denne sag ikke af nyere dato, men det gør kravet om retfærdighed og hjælp til de hårdt ramte rentolinofre endnu mere pressserende. Da KONTANT kæmper for forbrugernes ret til fair og reel behandling, er det Rentolinforeningens store ønske, at KONTANT tør at tage fat i denne ulykkelige sag. Hvis man kan komme afsted med at markedsføre og sælge sundhedsskadelige produkter som uværende uskadelige og slippe for straf ved at stikke af til USA, så er rentolinsagen et rystende eksempel på, at forbrugerne ingen rettigheder har.
En sag for KONTANT.

P.v.a. Formand for Rentolinforeningen Ellen Margrethe Christensen
Peter Buntzen

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.435 / Virus Database: 271.1.1/2685 - Release Date: 02/13/10 08:43:00